25 июн. 2011 г., 16:25

Ще чакам 

  Поэзия » Любовная
901 0 2

С празен поглед гледаха очите ми
 за много хора капеха сълзите ми

с усмивка на уста ми казваха, че ме обичат     

а сами не знаеха какво изричат     

Страдах, влюбвах се и продължавах     

но при всеки следващ част от себе си оставях     

а днес на теб какво да дам - не зная     

но да страдам вече не желая     

останаха единствено душа изпълнена с надежда     

и разбитото сърце, което ми нарежда     

не го обичай, той е като тях, не заслужава“,      

замислям се и казвам си тогава     

че този път ще трябва да внимавам     

и да се влюбя няма да си позволявам     

до теб ще чакам търпеливо     

докато очите ти не проговорят мълчаливо     

а усните ти изкрещят накрая     

обичай ме - аз друго не желая“.

© Станислава Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??