Не бързам... обичам те бавно и нежно...
На гребена на страстта те люлея с ръце.
Давам ти океани от ласки безбрежни.
В сладки мъки се стапя твойто лице.
Не бързам... засега... мъча те още...
По ухото... с език... и надолу... без срам...
Ти си ми огъня в лудите нощи!
Шепнеш ми: "Не!", а в очите: "Ще дам!"
© Красимир Дяков Все права защищены