Прелъстяваш, изоставяш -
туй е твоят занаят.
Красота неземна имаш,
но в сърцето си си гад.
Със мъжете си играеш,
като с кукли на конци.
Любовта у тях разпалваш,
а след туй изчезваш ти.
Ловиш следващата жертва -
някой нов загубеняк.
Не ти пука нищо друго,
освен портфейлът да е як.
Тъй живееш си живота,
скачайки от мъж на мъж.
Но и при теб ще дойде есен,
ще те залее студен дъжд.
Ще увехне красотата!
Ненужна ще си вече ти!
В плен ще си на самотата...
... била във мъжките мечти!
04.09.2010
© Валентин Добрев Все права защищены