21 мая 2007 г., 12:47

Ще дойдеш ли? 

  Поэзия
960 0 2
Ще дойдеш ли, ако те повикам?
Ще дойдеш ли при мен?
Ще дойдеш ли да ме обичаш
или ще ме държиш в плен?

Ще дойдеш ли, ако ти се обадя през нощта?
Ще дотичаш ли на ранина дори?
Ще дойдеш ли, ако имам нужда от това?
Ще дойдеш ли, когато ме боли?

Ще дойдеш ли, ако те мразя?
Ще дойдеш ли, ако те раня?
Ще идваш ли, ако ти крещя?
Ще идваш ли, ако съм мила?
Ще ме поправиш ли, ако греша?

Ще дойдеш ли, ако те повикам?
Ще ме прегърнеш ли, ако ме боли?
Ще мога ли да те целувам?
Ще ме обичаш ли, кажи?

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??