Махни си якето, макар и да е марково.
И ризата деним, с карирания джоб.
Развързвай бързо тези черни връзки.
Обувките скъпи събуй и под ключ.
Сложи кадифените джинси... Ела...
Любимото ми бяло облечи. Ще гледам...
А после жадно ще надникна в онзи цвят.
Влудяващ моите очи. Цветът на твоите...
© Драгомир Костадинов Все права защищены