От думи виновни ще се възпра
и мисли редовни не ще редя…
Чувства любовни – я, що е това?!
Щастие малко или просто
замръзнала чужда искра???
Какво ще направите,
как ще живеете за нечия чужда съдба?
Кога ще се сринете,
без да имате право на това?
Приятели губя – защо,
приятели или просто недорасли деца?
Любов си намирам,
но уви, отново се чувствам сама!
Руша изграденото,
бягам след заблуденото…
една надежда, спомен за ден
и отново съм в свят изкривен…
© Деси Все права защищены