Ще избягам – от всички, завинаги…
Къс природа, цвете, слънчева пчела –
това е скромната ми, бяла мечта.
Не ме търсете в алчния си делник,
ни в пастта му, зейнала като ламя!
Истините си не ми внушавайте!
На свобода да подишам копнея -
далеч от лицемерието фино,
от лудо-изисканата суета…
© Росица Танчева Все права защищены