Дали да си поплача първо
или направо да умра.
Ще изпуша цигара,
Ха..., напук на смърта.
защо ли изобщо да чакам -
сред хора много, но иначе сам
Не, не ми казвай сбогом.
Не видя ли сълзите.
Как...
Не не мога – не мога да споря
Аз си тръгвам – но ти остани
Ще ти мине бързо
Аз обещавам.
******************
Душата ми стене...
Защо не умирам.
© Георги Все права защищены