Искам да те чуя, разбери!
Имам нужда от теб.
Ала с другата си ти.
Аз умирам в самота, без теб...
Дните си минават, времето лети.
Ала смелост не събирам...
Чувствата си не споделям.
И така ще ме забравиш ти!
20.08.2008 г.
© Силвия Герджикова Все права защищены