Ще можеш ли?...
Разхвърляна сред хиляди надежди,
страхът е гост на всяка до една.
Пленена от нестихващи копнежи,
лутам се и търся... светлина.
А ти се появяваш без покана...
завладяваш бавно всичко в мен,
превземаш и въпроси не задаваш,
че можеш да ме излекуваш – убеден!
Но раните са много... все дълбоки,
изстрадани и изградили в мен стени.
Ще можеш ли да сътвориш пътеки
и да стигнеш до сърцето ти?
© Ками Все права защищены