Ще повърна от студа разнопосочен
и не мога да се стопля от мечтите си.
Всеки път на сляпо скачам
и съм болна от миражните си истини.
Все красиви са ми болките,
само че ми става грозно
от това, че с тях съм толкоз
често. И не сменям позите.
Ще повърна от неоправданости
и не мога да откъсна този шум,
който ме изпълва с чужди слабости
и ме кара да намразвам своя ум.
© Катя Все права защищены