Приседнала кротко, докато спиш -
мислено аз те целувам.
И в сънищата ти сладки, дано да ме видиш,
мигът си с мен да споделиш!
Рано сутрин, докато ставаш
С рошава, сънена коса.
И очи присвито натежали,
завладяваш моята душа.
В усмивката ти, влюбвам се пак,
ден след ден нека минава.
Докато сърцето ми бие в този такт,
музиката ще продължава.
Може би някой ден ще заспи,
няма да бие толкова лудо,
но докато се измори -
Обещавам ти, ще продължи да танцува!
© Еленка Гишина Все права защищены