24 мая 2012 г., 14:14

Ще раздера небето с нокти... 

  Поэзия » Другая
594 0 3

ЩЕ РАЗДЕРА НЕБЕТО С НОКТИ...

 

Ще раздера небето с нокти,

нека и него малко го боли.

Нека пролее сълзите,

които се изтичат от моите очи.

 

Ще викам... Ще крещя...

От болката, която вледенява -

мечтите ми, душата ми сега...

Ще викам... Ще крещя... Ще стена...

 

Дано гласа ми чуеш някой ден

как твоето име пак повтаря.

Как за Живота всичко давам...

Само ти да си до мен!

Катя Михайлова

© Катя Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??