Ще се открием в светове далечни,
на космоса във вечната пустиня,
ще ти прелея миг от мойта вечност
и в твоята безкрайност ще премина.
Родила съм се сякаш с гладки длани
и трябвало е теб да опозная,
за да се пъстрят, фино очертани,
ръцете ми с пророчества за рая....
Това, което днес си пожелаваш,
скъп ангел мой, с любов ти го желая!
© Кети Рашева Все права защищены