20 авг. 2009 г., 22:38

Ще се справя.. 

  Поэзия » Любовная
837 0 2

Загубих теб... 
Изгубих себе си... 
В мечти дълбоки потъна ти... 
В мечти дълбоки изгуби се, нали...
Ще бъда аз сама...
Без теб живота си ще продължа...
Дори сама, аз пак ще бъда силна...

© ЕлИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??