Ще се видим някой ден!
Аз все още ще съм млада, дива,
а ти от нейните ласки изтощен,
ще спомниш една любов красива...
Ще се разминем някога случайно!
Ще се усмихнем, па макар и тайно...
Ще бъде днес, а може след година
отдавна не броя колко време мина...
Ще вперим погледи един в друг...
и в нас кръвта ще закипи...
Ще се подсетим за онзи порив луд,
с който карахме кръвта ни да гори...
Ще се срещнем някой ден!
Остарели, помъдрели, може би...
Но онзи трепет забранен
ще разтърсва винаги сърцата ни...