Ще се завръщаш
Ще съм сянка по стъклото,
измислена от твоето „завинаги”.
Там, точно между злото и доброто,
аз ще броя на пръсти твойте „Липсваш ми”.
Писмата ти наново ще чета,
макар и да ги зная наизуст.
И ще се боря със страха,
че ще забравя сладкия ти вкус.
А ти ще се завръщаш всеки път,
щом аз те пазя още във сърцето си.
Наистина е по-красив светът,
когато са съдбите ни преплетени.
© Мария Все права защищены
Браво!!!