Няма да се скрия
Поредната горчилка
Щом изпия
Ще се изплача и измия
От мен ще я изтрия
Ще се изправя изцерен
Ще дойде моят ден
Сега съм топка на терен
Подритвана
Освирквана
Целувана и аплодирана
Ту от един
Ту друг отбор
Незаграден съм двор
Открит и показен
И приказен...
Или пък съд пробит
С уроците на времето пропит
Не няма да пустея
Живот ще те живея
Няма да се крия
В светлина ще се обвия
© Любомир Деничин Все права защищены