Знам, че има те нейде, любов!
Знам, че чакаш ме да те намеря!
Ще те търся безспирно, любов,
някой ден, зная, ще те открия.
И тогава до тебе ще спра -
по-добра, по-щастлива и истинска...
Уморена от дългия път,
аз при теб ще остана завинаги!
© Эоя Михова Все права защищены
Чудесен стих!!! Поздрави!!!