10 февр. 2008 г., 17:13

Ще те обичам като тъжна зима  

  Поэзия
1336 1 6
За теб в сърцето място винаги ще има,
за красивата емоция, която ми дари.
Но аз съм пролет, вън е зима...
различие тъжно между нас стои...

И душата ми, тая блудница,
саката и тъжна просякиня,
ще те приютява от сивата улица,
за да й даваш понякога милостиня.

И като бели парцали сипят се спомени,
от нечий отминал живот,
и всичките мисли жестоко отровени,
от ироничната усмивка на поредния скот.

Но аз ще те обичам като тъжна зима,
не познала нивга пролетта...
И в мене място винаги ще има,
за срещата ни в есента...



© Свобода Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??