27 авг. 2007 г., 09:50

Ще те обичам тихо 

  Поэзия
1039 0 5
Не очаквай "ОБИЧ" да крещя,
твърде глух е старият любовен писък.
Всичко лошо аз ще ти простя
и ще те обичам тихо.

Със копнеж не чакам вечерта,
под звездите няма да въздишам.
С мисълта за тебе може да заспя,
но ще те обичам тихо.

Няма да запаля парещи огньове
и стихове макар за теб да пиша,
във тях не ще съм цяла твоя,
аз само ще обичам тихо.

В сърцето няма да изригва
гореща лава щом те видя.
Аз винаги ще те обичам,
но просто много, много тихо...

© Дешка Люцканова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??