Ще те откривам
и преоткривам далече напред...
Ще вървим през гората
на нашите сплетени пръсти -
и компас ще ми бъде твоята радост
да знаеш, че ме има... в гората,
във шепите ти - като малка нежност...
Ще ме намираш
и пуснеш дълбоко, дълбоко...
Ще се гмуркаме под гладкостта
на нашите чувства -
все към морето, все към страстта ни
ще загубваме сили... ще спира дъхът ни
мисълта, че ще се забравим във времето...
© Нели Все права защищены