25 окт. 2008 г., 10:13

Ще те скрия 

  Поэзия » Любовная
674 0 1

Може би ще те обичам вечно,

без на никого да кажа.

Ще мълча, ще изтръгна езика си.

Няма да говоря.

 

За това, което беше ти,

думичка не ще обеля.

Ще изтръгна сърцето си,

за да не се издам по трепета.

 

За мечтите си няма да призная,

ще крия тайната вечно.

Ще затворя очи завинаги,

за да премахна лика ти от там.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??