Ще те взема...
Мрак в сърцето ми се стели -
в съня ми воали бели, бели...
мрак сърцето ми обзема -
сънувам „Ще те взема, ще те взема...".
Скръб изцяло ме сломи,
тръпка в сърцето ми премина и ме промени
дано да е дребна любовна екзема,
пак сънувам „Ще те взема, ще те взема...".
Носталгия по химера невъзможна -
чувства, слабост и тъга, с две думи „орис сложна",
едва ли някога ще се съвзема,
а в главата ми кънти: „Ще те взема, ще те взема...".
07.12.2007 година
© Мими Все права защищены