Ще ти подаря сърце
Нощта е толкова красива,
нощта е с пролетни звезди,
градът притихнал пак заспива,
угасват всички светлини.
Ти изпрати ми твойте мисли
и сънищата си дори,
ще ги направя по-прекрасни
от всички хубави мечти!
Ще ги изкажа в звучни рими
и чувства ще им подаря,
и пулс сърдечен ще им вдъхна,
за да е жива любовта.
Ще носят твоята усмивка,
ще бъдат с твоето лице,
ти изпрати ми твойте мисли
и ще ти подаря сърце!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены