Ще ти приготвя чай, ще вложа смисъл,
червена ябълка и чашка топлота,
три капки блян и свежа мисъл,
и сладък плод, ухаещ на мечта.
Ще сложа нежност, шепот от милувка,
частичка свян, лъчиста светлина,
шегичка, смях, тормоз, целувка,
лъжичка страст и много доброта.
Ще ти приготвя чай, ще сложа вечност,
със доза грях, с безкрайна свобода,
фантазия от сънища и честност,
ще вложа мен, изпий ме със душа.
Ще ти приготвя чай... ще пиеш мен
© Неземна Все права защищены
Перспектива, техника, светлосянка... – това се учи. Идеите обаче са това, което различават „научилия се” от твореца. Може би в писането също има нещо такова. Креативност. Богатия речник, поназнайването на теория може да е предпоставка, но не достатъчно условие да се сътвори нещо красиво. Човек може би просто или го има, или го няма.
Цвети! Щом Любов казва, че можеш, значи можеш и така де - ще се стараеш!!!