След мен ще имаш хиляди жени...
Ще изживееш хиляди любови.
Но празнотата в тебе ще тежи.
Ще ти горчи като отрова...
И знам, че всяка следваща жена
все повече на мен ще заприличва...
Накрая всички ще се слеят във една -
обичано и незабравено момиче..
Понякога дори ще ти се струва,
че някоя жена на мен ухае...
Ще ме мечтаеш и ще ме сънуваш!
Ще ме копнееш и ще ме желаеш!
Дори да имаш хиляди жени,
да изгориш във хиляди любови,
но в техните усмивки и очи
ще търсиш мен... Отново... И отново...
© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены