14 дек. 2016 г., 00:13

Щит 

  Поэзия » Другая
444 1 0

Щит

  

Срещу дъжд от рикоширали куршуми -

казани „на вятъра“ слова,

търсещи покой във паметта ми -

мога да направя щит сама.

 

И с невидима въздушна броня

с лекота опазвам  си света,

всяка тъмна мисъл ще прогоня,

с музика изграждам си… стена…

 

 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??