Що е то?
Не ще да се учи,
а иска да сполучи,
книги не чете
и така му е добре.
Лъскави неща обича
и маркови коли,
на певица иска да прилича
и носи къси поли.
Походката си да тренира,
по цял ден не спира,
ходи с тесни дънки,
а отпред е със подплънки.
Издава странни стонове
и иска много власт,
грим по нея с тонове
и излъчва страст.
Засега е малка тигрица,
но скоро ще стане лъвица,
всичко около нея ще се върти,
Боже мили, опази.
Какво е това създание - не зная
и спирам вече да гадая,
ако пък вие разберете,
моля и на мен кажете.
© Валери Бобев Все права защищены
Сърдечни поздрави на всички!