Някога обичал ли си толкова силно,
че да не можеш да дишаш, когато не си с човека?
Чувствам се толкова дебилно
в тази смешна, любовна библиотека.
Просто трябва да остана жива,
кротка и вежлива.
Аз съм тъй тъжна и наранена,
стоя на терасата си... мрачна, вцепенена.
© Мъченик на Изкуството Все права защищены