Ще повишават те на тока цената.
Чудят се как да ни смучат парата.
На мародерството е туй кампания.
Туй го иска Националната електрическа компания.
Тя била "претърпяла значителни щети".
Пенсионерът беден не може толкоз да спести,
как ще оцелее като се вдигне на тока цената?
Проблемът е в на порочната система главата!
© Георги Все права защищены