Събери всички силни желания!
Умножи ги със свойте мечти,
а във скобите на неизживяното
всеки страх и вина извади.
Раздели радостта на тъгата!
Неизвестното "хикс" намери!
Щом повярваш, че ще решиш съдбата си -
значи можеш сам да я твориш!
© Веселка Стойнева Все права защищены