Не! Така не мога. Все
се стичам в теб от сто реки на дъжд.
Не! Та как да галиш псе,
което пак скимти и плаче с дъх.
Та как да галиш пес,
когато е раним и плаче двойно.
А всъщност жив съм днес,
щом в теб трептя от болка.
© Небесен Владетел Все права защищены