Щуро лято, бяло, по сандали
гони изгрев по вълни от смях,
морското сърце възторзи пали,
морски миг за щастие избрах.
Чувството расте – голяма чаша
с пресен ягодов уханен сок,
сякаш шоколад ще се размаже
палава мечта в щур плажен скок.
Вече съм пораснала, голяма,
как разлиствам своите крила
в морска волна весела програма,
вика ме морето в стих: Ела!
© Милена Френкева Все права защищены