Отдавна всеки сам избира
да бъде шут или палячо,
да казва истини или разсмива,
каквото и за другите да значи.
Кралете умни слушат мълчаливо
и шутовете свои уважават,
защото от историята помнят,
че не шут, а ближният предава.
© Вили Тодоров Все права защищены