6 окт. 2009 г., 07:58

Сигнално... 

  Поэзия
469 0 7

Във сивото прозорче

на душата,

белеят старите сигнали.

Белязани от времето

скрижали,

лежат, дълбоко притаени.

А листът

тежичко

изпод перото

стене. Прокъсва

всеки миг,

във тайнствени овали.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??