Сигурна съм...
Сигурна съм, че с нея никога зимата не сте яли сладолед,
никога не сте пели силно заедно в колата,
сигурна съм, че не сте гледали кино от първия ред,
че никога не сте прескачали незаконно огради...
Сигурна съм, че той няма да излезе на сцената за мен
и да изпее моята любима песен пред всички...
Няма на красиво място просто да ме отвлече
и по темперамент никога на тебе няма да прилича...
Сигурна съм, че той не може да стреля с лък,
сигурна съм, че тя не може като мен да пее...
Както съм сигурна, че бяхме един за друг,
но избрахме да съществуваме, вместо да живеем...
29/30.06.2020
© Радослава Михайлова Все права защищены