24 июл. 2007 г., 08:31

СИЛА 

  Поэзия
464 0 6
Кажете ми, моля, кажете,
колко силен да е човека,
да посреща горест злочеста!
Да бъде ням приказливец,
когато чужда болка лице му залива!
Като небе необятно сили да има,
да чувства до себе си нечие рамо,
да люби и мрази, но не да презира!

...Може и любов изгубена да намери на пътя,
разлудувана розова пъпка!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??