В подходящите ръце
ще се сгрее каменно сърце.
И лудо ще забие пак,
за да няма вечен мрак.
Бликнали сълзи от радост
със милувка той ще скрие,
а сърцето отново цяло
с другата половина ще забие.
В отговор на "Сила" .
създадено съвместно с А. Георгиев и Елена Гогова
© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены