Само ако пожелаеш
малко пролетно слънце
да разкаля пътеките,
по които кръвта
потича в сърцето ти,
натежалият сняг
върху шапката ти
ще падне меко и ще се пръсва
в кишата,
а замразените Снежанки
на твоята младост
ще стопя.
До следващата зима.
© Павлина Гатева Все права защищены