4 апр. 2013 г., 22:12

Силна обич 

  Поэзия » Любовная
951 0 0

Винаги ще съм до теб,

независимо дали ме обичаш,

като обикновен приятел или не,

има ли значение, поне за мен не!

 

Обичам ли те? Не знам.

Попитай звездите,

те ще ти потрепнат.

Попитай листата,

те ще ти прошепнат.

 

 

Ахх, това мое лудо сърце

как иска да бъде при теб тогаз

и да чака да  дойдеш

всеки момент във всеки час!

© Алекс Дамянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??