Днес съм силна!
Събуждам се и усещам лъчите на слънцето
нежно да ме галят.
Усещам отдавна изгубен трепет
да се надига в мен.
Усмивка преди така плаха, а сега уверена
изпълва моята душа.
Вече съм силна!
Тъгата не е господар повече над моето сърце
и страхът не е вожд на моята съдба.
Нито Ти, любовнико стар, още владееш ключ
към моята безкористна любов.
Болката по разбитите мечти и изгубени надежди изчезна
като сковаващ студ от полъха на пролетта.
Силна съм!
С широко разтворени ръце прегръщам
мига, деня, живота.
Вече несломима гордо препускам напред, готова
да живея истински, а не на стоп-пауза.
Готова да върна себе си от мрачния лабиринт,
аз се смея, обичам и грея както преди.
© Натали Петрова Все права защищены
аз се смея, обичам и грея както преди.
Само така момиче!Дерзай!