СИЛНА СЪМ Силна съм и се гордея със това,
падах, ставах, но оцелях.
Любовта е болка, силна и жестока.
Преглътнах всичко, но съм силна.
Гордостта си загубих, теб също,
любов моя, преживяхме много,
но ти реши така, без теб съм
и пак живея и дишам.
© Миглена Маринова Все права защищены