И ще се опитам да не плача,
някога, когато осъзная,
до теб, че се чертая, но обаче
мога да съм само симетрала.
Безкрая с теб няма да стигна,
за мъничко ще те докосна,
и ще свърши, докато мигна.
Кой ще ми даде посока после?
06.03.2016г.
гр. Сопот
© Събина Брайчева Все права защищены