16 окт. 2007 г., 08:50

Симфония на тишината 

  Поэзия
530 0 3

 

... чуй симфонията на тишината,

когато всичко наоколо млъква

след бурен и суетен ден

и през отворения прозорец,

заедно с нощния вятър,

влиза шепотът на тайнствените звезди...

© Людмила Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??