Детски чиста синева блести,
топъл въздух ме обгръща с длани.
Поток от топли слънчеви лъчи
затваря всички мои рани.
И сякаш,че отново съм на пет,
и мама се провиква от балкона,
а вселена от мечти,стои отпред
зад хладното мълчание на бетона.
© Йордан Серафимов Все права защищены