От сърцето до мозъка – струни,
заедно свирят в синхрон
и без да има смисъл от думи,
до теб пристига верният тон.
Ала само сърцето не стига,
тялото в трепет е, знам,
и с цялата тази верига,
ледът превръща се в плам.
Добрев
© Атанас Добрев Все права защищены