Като върл противник на месото
и поради липсата на шоколад,
синя слива е закуската, защото,
млад съм още за умиране от глад.
Синя слива зряла, сочна
с топли устни по свежата роса,
нетърпелив съм рано да я почна,
преди аромата да блокира ми ума.
Глад ме гони от зарана,
зъбки тракат, коремчето преде,
закуска по полезна нигде няма,
слива синя е най-вкусното мезе!
мечта по знойно лято, морски бриз с големи дини! Усмих!