23 авг. 2011 г., 21:20

Синьо 

  Поэзия » Другая
402 0 0

Синьо

 

Потъвам в синьо безвремие,

без съмнение,

преливаща от светло в тъмно нежност,

цветна безметежност,

наситеност на нюанса, 

това ми е към цвета реверанса!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??