В мен се плъзва вятърът,
лек, като промяната,
с твоето целуване.
Топла е дланта ти в мен,
през треви от спомени
докато пътуваме.
Пламнали, свещичките,
романтично канят ни
нежно и се любиме.
Синя нощ от щастие -
обещано случване.
Съществуваме.
© Павлина Гатева Все права защищены